Serdar Ekşi Kim - FİKRET HAKAN**KADİR İNANIR**SERDAR GÖKHAN**KADİR SAVUN ... - Organize suç örgütü lideri sedat peker, akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın yeğeniyle evli olduğunu iddia ettiği serdar ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayımladı.

Serdar Ekşi Kim - FİKRET HAKAN**KADİR İNANIR**SERDAR GÖKHAN**KADİR SAVUN ... - Organize suç örgütü lideri sedat peker, akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın yeğeniyle evli olduğunu iddia ettiği serdar ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayımladı.. Sedat peker gündemi iddialarıyla sarsmaya devam ediyor. Organize suç örgütü lideri sedat peker, notlarında bahsettiği erdoğan'ın yeğeniyle evli olan serdar ekşi'nin kim olduğu merak konusu oldu. Serdar ekşi aslen nereli, neci., yaşı, işi ve cumhurbaşkanı erdoğan'a olan yakınlığı ne kimdir sorusu. Peker'in son sosyal medya paylaşımında serdar ekşi'yle yaptığı telefon görüşmesi var. Ekşi'yi kullanarak çerezlere izin vermektesiniz.

Peker paylaşımında sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. 32.gun'un gorsel yonetmenligi yaptigi yillar boyunca, turkiye'de de dunyayla esdeger, hatta an gelince daha da iyisi isler yapilabilecegini kanitlamistir. Ya ama o medyanın başına, trt ekibi de çok rahatsız serhat'tan. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in sosyal medya video paylaşım platformu youtube'de paylaştığı son videodaki görüntülü görüşmesini yaptığı serdar ekşi sosyal medyada gündem oldu. Daha önce suriye'deki bayırbucak türkmenlerine yardım ettiği ileri sürülen serdar ekşioğlu ile ilgili 2015 yılında milliyet gazetesinde şu haber.

Nurullah Yildiz's tweet - "Bu tweet Sedat Peker'in Serdar ...
Nurullah Yildiz's tweet - "Bu tweet Sedat Peker'in Serdar ... from pbs.twimg.com
Çete lideri peker, ekşioğlu ile görüşmesini yayınladı. Serdar ekşi'nin eşi kimdir, serdar ekşi eşi kim, serdar ekşi kiminle evli, serdar ekşi eşinin adı nedir? İlgi̇nç suri̇ye bağlantisi pelikan grubu ve ak parti'ye yakınlığıyla bilinen serdar ekşi'nin suriye ile ilginç bağlantıları dikkat çekiyor. Sedat peker twitter hesabından paylaştığı videoda şu ifadeler yer verdi. Serdar ekşioğlu aslen rizeli bir iş adamıdır. Peker'in son sosyal medya paylaşımında serdar ekşi'yle yaptığı telefon görüşmesi var. Serdar ekşi, serdar ekşioğlu'ndan bahsediyor. Peker paylaşımında sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi.

Bu videoda sedat peker serdar ekşi ile olan telefon kayıt

Bu adamların çapı ne kadar? Ya ama o medyanın başına, trt ekibi de çok rahatsız serhat'tan. Suriye türkmenlerine gönderilen tir'larda silah ve mühimmat olduğuna dair iddiaları yalanlayan ekşi, 'suriye türkmenlerine giden yardım tir'larında ne silah ne mühimmat. Taa o videoda aslında recep tayyip erdoğan'a ve suriye meselesine bir atıf vardı. La nereye gidecek, televizyon kanalı onun, her şey onun, kendilerinin da. Serdar ekşioğlu recep tayyip erdoğan'la hısım. Peker paylaşımında sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. Sedat peker'in konuştuğu serdar ekşioğlu kim? Serdar ekşi'nin cumhurbaşkanı erdoğan'ın yeğeni ile evli olduğu ce lazoil petrol dağıtım şirketi'nin sahibi olarak bilinmektedir. Sedat peker gündemi iddialarıyla sarsmaya devam ediyor. Son olarak cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın yeğeninin eşi, lazoil petrol dağıtım şirketi'nin sahibi serdar ekşi ile yaptığı telefon görüşmesini yayınladı. Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye. Sedat peker twitter'de yayınladığı videoda:

Peker'in son sosyal medya paylaşımında serdar ekşi'yle yaptığı telefon görüşmesi var. Peker, bu isimle yaptığı görüşmenin kayıtlarını yayınladı. Sedat peker, serdar ekşioğlu ile yaptığı video görüşmesinin kaydını yayınladı. Sedat peker twitter'de yayınladığı videoda: Organize suç örgütü lideri sedat peker, notlarında bahsettiği erdoğan'ın yeğeniyle evli olan serdar ekşi'nin kim olduğu merak konusu oldu.

Nurullah Yildiz's tweet - "Bu tweet Sedat Peker'in Serdar ...
Nurullah Yildiz's tweet - "Bu tweet Sedat Peker'in Serdar ... from pbs.twimg.com
32.gun'un gorsel yonetmenligi yaptigi yillar boyunca, turkiye'de de dunyayla esdeger, hatta an gelince daha da iyisi isler yapilabilecegini kanitlamistir. Serdar ekşi videoda sedat peker ile pelikancıların başı olduğu iddia edilen süheyb kaplan ile fatih tezcan ile ilgili konuşmalar gerçekleştirildi. Sedat peker twitter hesabından paylaştığı videoda şu ifadeler yer verdi. Bölüm öncesi yeni bir video yayımlayacağını duyurmuştu. Ya ama o medyanın başına, trt ekibi de çok rahatsız serhat'tan. Yayımlanan videoda sedat peker suriye yardım konusunda yeni açıklamalarda bulunurken yayımlanan videoda serdar ekşi yer aldı. Sedat peker'in konuştuğu serdar ekşioğlu kim? Bunlar sedat peker'i yav bunlar bana sormadan adım atmazlar merak etme, devleti biz yönetiyoruz diye keklediler mi acaba?

Cumhurbaşkanının babası iki evli, ikinci evliliğinden bir kadınla, yani yeğeniyle serdar ekşioğlu evli.

Serdar ekşi aslen nereli, neci., yaşı, işi ve cumhurbaşkanı erdoğan'a olan yakınlığı ne kimdir sorusu. Sedat peker ile telefon görüşmesi ifşa olan serdar ekşi (serdar ekşioğlu) ne iş yapar, bağlantıları ne, erdoğan'a yakın mı, akraba mı kim soruları. Serdar ekşi̇ ki̇mdi̇rserdar ekşioğlu,serdar ekşi kimdir,serdar ekşi sedat peker,serdar ekşioğlu kimdir,serdar ekşioğlu sedat peker,serdar ekşi kim,serdar ekşi s. Sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi. Hala da bir seye benzemez ne olduğu meçhuldur. Sedat peker'in serdar ekşi ile yaptığı görüşmeyi yayınlamasının ardından serdar ekşi'nin kim olduğu merak ediliyor. Peker paylaşımında sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi'nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi. Bölüm öncesi yeni bir video yayımlayacağını duyurmuştu. Serdar ekşioğlu aslen rizeli bir iş adamıdır. Serdar ekşi̇ (serdar ekşi̇oğlu) ki̇mdi̇r? Organize suç örgütü lideri sedat peker'in sosyal medya video paylaşım platformu youtube'de paylaştığı son videodaki görüntülü görüşmesini yaptığı serdar ekşi sosyal medyada gündem oldu. 32.gun'un gorsel yonetmenligi yaptigi yillar boyunca, turkiye'de de dunyayla esdeger, hatta an gelince daha da iyisi isler yapilabilecegini kanitlamistir. Ya ama o medyanın başına, trt ekibi de çok rahatsız serhat'tan.

Serdar ekşi ne demiştim… dik duracağız. Serdar ekşioğlu kılıçdaroğlu'nu hedef göstermiş!. Peki videodaki serdar ekşi kim? İlgili paylaşım ise geldi ve peker'in serdar ekşi ile. Serdar ekşioğlu recep tayyip erdoğan'la hısım.

Serdar Sandal | Nedir.kim-Türkiye'nin Biyografi ve ...
Serdar Sandal | Nedir.kim-Türkiye'nin Biyografi ve ... from nedir.kim
Birleşik arap emirlikleri'ne sığınan firari mafya elebaşısı sedat peker, youtube hesabı üzerinden serdar ekşi ile yaptığı görüntülü görüşme kaydını yayınladı. Serdar ekşioğlu recep tayyip erdoğan'la hısım. Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye. Suriye türkmenlerine gönderilen tir'larda silah ve mühimmat olduğuna dair iddiaları yalanlayan ekşi, 'suriye türkmenlerine giden yardım tir'larında ne silah ne mühimmat. İlgili paylaşım ise geldi ve peker'in serdar ekşi ile. Sedat peker twitter hesabından paylaştığı videoda şu ifadeler yer verdi. Serdar ekşi̇ (serdar ekşi̇oğlu) ki̇mdi̇r? Sayın cumhurbaşkanımız tayyip abinin yeğeninin kocası lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi.

Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye.

Ya ama o medyanın başına, trt ekibi de çok rahatsız serhat'tan. 32.gun'un gorsel yonetmenligi yaptigi yillar boyunca, turkiye'de de dunyayla esdeger, hatta an gelince daha da iyisi isler yapilabilecegini kanitlamistir. Serdar ekşi nereli, ne iş yapıyor? Organize suç örgütü lideri sedat peker, akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın yeğeniyle evli olduğunu iddia ettiği serdar ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesini yayımladı. Serdar ekşioğlu recep tayyip erdoğan'la hısım. Zaten serhat o ama, serhat'ın da gideceğine dair bir bilgi var, medyanın başından gidecek diye. Çete lideri peker, ekşioğlu ile görüşmesini yayınladı. Peki, kimdir bu serdar ekşi veya serdar ekşioğlu? Bu videoda sedat peker serdar ekşi ile olan telefon kayıt Sedat peker gündemi iddialarıyla sarsmaya devam ediyor. Sedat peker sosyal medya hesaplarından yine bir video yayınladı. Serdar ekşi veya ekşioğlu'nun adı en son sedat peker'in yayınladığı viedoda geçti. Serdar ekşi videoda sedat peker ile pelikancıların başı olduğu iddia edilen süheyb kaplan ile fatih tezcan ile ilgili konuşmalar gerçekleştirildi.

Previous
Next Post »